Memories


Lagu bener-bener bisa bring back the good old memories yah. Right now, i’m listening to Always On Time – Ja Rule ft. Ashanti. It brought me back ke kelas 2 SMA, waktu gue baru mulai pacaran sama Derryl.

Saturday night, we drove to the heart of Jakarta, dengerin mustang rhythm of love, trus ada lagu always on time, he held my hand, walaupun lagunya r n b anak muda abis, tapi tetep ya bu, sok romantis banget deh si Derryl, pas lewat daerah blok m,ada tukang bunga, dia ngasih gue bunga mawar aja duluuuu..hehehe.. lucu banget yah dia.. Corny sih..but sweet as well..heheh

Ah damn, gue harus matiin lagunya. Sebelum mewek abis-abisan. Hehe.

I’m always fascinated by the way memory diffuses fact.

~Diane Sawyer

So, get back here you fool, you have a life to live! Stop writing and start working!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s