Adrenaline Rush!


Mau cobain :

Tornado DUFAN

Slider FX

Come on, give me 400 heartbeats per mnt donkss.. (abis nonton wanted, jadi kebawa, heheh)

Bungee sekalian kali yaw.. seru.. inget2 bungee, inget2 bali.

Kemarin i did a stupidstupid mistake. (uew, not really actually.. misscommunication aja)

I reserved Inna Bali di Denpasar,

yang seharusnya Inna KUTA!! (like i said, miss communication!!! the busy person who asked me to reserve gak inform mau nginep dimana, and i, as the busy person whom being asked by the busy person, gak teliti, main reserve aja!!)

and you know whaaaaat?

The busy person udah sampe di Bali, dan mendapati NAMANYA GAK ADA DI HOTELNYA.

I was DOOOOOMED!!! Man, i double their budget!

Jadi terpaksa mereka stay di Inna Kuta dengan nett 1,2 JUTA semalem, and they’re planning to stay for A WEEKKKKK…. OMG…OMG… (padahal yang di denpasar cuma 500 rb….giling ye bo…)

My god…gila bener deh..it was trully adrenaline rush bangetttt…..wuuuuh..!!!

Gue harus ngapain yah, buat menebus kesalahan…..hiks… maafin aku darling…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s