Tuesday. 12th Day of August.


Okey, here’s my last updates.

Hari Senin baru aja pergi lagi sama Derryl. Gue izin gak ngantor krn mau daftar ulang di kampus Depok. Berangkat jam 9an (damn, lagi nonton Friends nih padahal udah last episode, males buka2 dvd lagi!), sampe rumah lagi jam 2.30. Gak lama Derryl sms, ngajak nonton, and i said, ok, 3 good with you? He replied ‘alright’.

3.15 he picked me up. We watched The Mummy at Senayan City (hueh, film apaan tuh, no likey). Dropped in at Zara to seek red converse-like shoes (bukan buat gue, for the other him,him!), surprisingly, mureee bokkk! (berusaha gak keliling zara women, kept my eyes shut, kept my hands off of them and make sure i did’nt drooled all over the dresses).

So, yea, went home dengan tentengan roti buat keluarga gue (dan satu buat gue makan sendiri, hehehe, Hamtarooo..slrp!).

OH OH OH, my cousin just sent me a link, it’s for her wedding gown..err..wedding apparel…errr..wedding kebaya…ah, what ever.. check this one. Anyway, she’s going to be married next year, July-ish. She’s just 24 yo. Successful young lady, who happened to be my cousin. She has everything. Apalagi ditambah rencana dia taun depan, semakin sempurna aja hidupnya, i’m wishin all that a woman can wish in this world for her happiness. Pasti sedih campur seneng campur segala-galanya pas di nikah nanti… (love u vlyn!). For note, she’s the first granddaughter who’ll get married!! hmm… Oyaw, did i mention about the first grandson? Nih..cucu si mbah yang pertama pensiun jadi bujangan..hihihi..

(waktu entrance mereka gue sampe hampir termehek-mehek aja dulu, hehehehe..)

And..another one..

Okay, spupi merkuri, siapa yang mau gue pajang fotonya disini, buruan kewong ye booook..haha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s