Hey, It’s you i’m thinking of!!

Pernah gak sih, tiba-tiba kepikiran sesuatu..dan tiba-tiba lo ngerasa seneng..ketawa sendiri..cekikikan sendiri..geli sendiri..apapun yang dipikirin..

hari ini lagi banyak pikiran yang tiba-tiba dateng dan bikin gue senyum seketika..

starts from lebaran besok, a lotttaaa funnn..dan hari lebaran ke dua. i’ll be off to kota bunga to spend the rest of the holiday..udah dua tahun lebaran gak ngumpul sama keluarga dari mama, kayaknya pikiran itu refreshing banget..hihi

enjennn..tiba-tiba i remember how sweet my bebe was when he touched my hair when i said something stupiidd..it was kinda sweeet for me..hehehe..

enjennn…tiba-tiba gue keingetan besok bakal maaf-maafan…sama banyak orang…hihihi…

enjen, lagu relish terngiang-ngiang di pikiran gue…well, it’s you i’m thinkin of…..ooooohhh…uoooo…

and every happy memories rushin thru my mind…..wwwwaaww

right now mulut gue berasa di kasih hanger….hihihihihihi…hohoho…

i love ramadhan..

anyways, i kinda missed malem takbiran yang biasanya i spent with derryl..tapi sekarang harus rela dirumah aja buka puasa bareng sama keluarga (some of my families came over) dan mampir ke coffee shop with my cousins..and went back home early to write something on my blog..while si bebe lagi diluar sana ketemu temennya,si bambie, his bff (heehee)….i’m jealous of bambie…huheuhue gak deng..

anyways….enuff about me…

for you, my friends…

Happy Ied Mubarak 1429 H..!!

Let’s celebrate with ketupat, opor ayam, rendang and other delicious foods..!!!!

xoxo.

been tagged..by my sister..

I’ve been tagged.

The rules are:

1. Each blogger must post these rules
2. Each blogger starts with ten random facts/habits about themselves
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their ten things and post these rules. At the end of your blog, you need to choose ten people to get tagged and list their names.
4. Don’t forget to leave them a comment telling them they’ve been tagged and to read your blog.

random facts/habits about me:

1. sebelum mandi selalu keluar-masuk kamar mandi buat ngambil barang-barang yang ketinggalan ; handuk, cd, bra, baju, kimono, whatever whatever..ngabisin waktu banget sih, tapi udah kebiasaan begini, harus selalu bolak-balik baru bisa mandi tenang.

2. peringkat 10 satu kampus on an english test..shoot..shoudve done better..

3. pingin banget tinggal di scotland…or at least somewhere green…where the air is still fresh..

4. don’t tell me to fastened up my shower..cos it’s like my rejunevation..i need it long..as long as i want..hehe

5. pernah gak pup seminggu..gimana rasanya?? SAKIT..!! please go see a doctor if you’re having what i’m having..it hurt real bad

6. i heart red right now..red is the new pink..

7. fact that i don’t really like gossip girl? true. i mean, grey’s anatomy is way cooler than Gossip Girl..but i do like blair’s wardrobes btw..

8. i kinda admire the taghaggers..i mean, where does those people got all the money to buy that ridicilously expensive tags?

9. is very romantic..not.

10. is not goin to tell you guys my bad habits..cos the only one habit i want to get rid is..smoking..yaa..let’s write it from 1 to 10…with chances of being a smokingsober? almost zero..for now..i got HIM to help me tho..

sepertinya agak melenceng ye isinya? but whatever..it’s my blog, my rules then..hehe..

berhubung udah banyak banget orang yang di tag ini, mending let’s end this tagin thing, right here..

adios people..

Selirik-dualirik

Thought I cud use my freetime to continue my undone works at the office. Since my boss’ last email was “Terimakasih Anti, setelah lebaran kita ngebut lagi ya”. It really broke my mood for the upcoming holiday. Not to mention i’ll have the midterm test a week after the lebaran holiday..

It’s already monday, 1.10 am. Havent got enough good mood to open my “Indosat plis dong ah” folder.. *sighs*.. There are homeworks to be done..and presentation to be prepared. Yea huh..need to boost my mood for that..

You know what i like the most at times like this?

hang out. spend hours at the coffee shop like fanny, vonny and I did last Friday.

Um..and you know what else i like?

meet him. go to see a movie (he asked me to watch a movie tomorrow tho..hihi, cant wait).

Oh yeaw. I got somethin to tell you. If, you guys, happened to meet me for the first time in your life, please, please don’t ever think that i’m flirting with you just because I laid my eyes on yours. You see, it happened to me like a lot. Not just the young guys, but it was old man for god’s sake. Yea, it happened on last Friday, when fanny, vonny and I were planning to go to FX but we ended up at Pisa Menteng instead because of the awfull traffic jam. In front of me, there was an old man sitting alone. I, unconsciously, i repeat, unconsciously looked at him, in the eye..his eyes met mine, but i didn’t aware, cos i wasn’t intend to look at his eyes, his face or whatever, i was just happened to laid my eyes at his direction.

But you know what, a waiter came to us and said

“Permisi Mba, ada pesen dari table 35, dia nawarin mau bayarin bill table mbak,” the three of us remain silent.

“Oh iya, satu lagi, katanya ‘your eyes are beautiful’,” the waiter said as he looked at my eyes.

with a direct response, i nod to the waiter, told him to say the man thank you but we’re okay.

I couldn’t stop euuuuuing that night. But the thing is, why, why is this always happened to me, even if i didn’t not intend to flirt or make any moves with my eyes. Is it because I perforate a lot? Well, it’s just the  thing i do under my consciousness.

Oh yeaw, forgot to mention, the old man was an Indonesian Legislative Assembly member. Eww with me, anyone?

Ckckck.. wajar lah klo wakil-wakil kita –rakyat– di DPR / MPR sana sering banget ditemuin foto-foto atau video-video yang bener-bener gak bermoral dan nurunin derajat mereka banget, orang kerjaannya aja main ke kafe anak muda, telling girls like me that we have bautiful eyes, gambled if i ate the bait he could had a fun or two with me..instead of stayed at home, ngajarin anaknya ngaji atau nemenin ngerjain tugas..! Bobrok banget sih kelakukan bapak-bapak itu. Tapi yang bikin heran, dia dengan bangganya bilang klo dia anggota DPR ke waiter itu! Oh dear God!! They’re such a bloodsucking perv!! Tau gak apa yang seharusnya kita perbuat sekarang? bikin mereka (yang bertingkah laku gak ubahnya kaya hewan) jadi kambing guling. Take them out! At least give them a moral edu. Let’s do something for our country…i wish i can do something instead of writing about their badness..hmm..

New baby

Welcome abroad..

Compaq Presario V3908.

ehehe, batal yang Dell..bukan maksud nyamain si bebeb..ini murni ade gue yang milih ye..secara gue gak ngerti spec2 yang bagus..buat apa punya ade tukang servis komputer?hihi..gak deng, maap..buat apa punya ade yang pinter (gara-gara jurusan kuliahnya SI sih..hehe).. padahal gue pengennya macbook..tapi mehong bok, lagipula gak sesuai dengan needs gue..gaya doang..prett..

Anyways, did i mention, gue, satu-satunya anak yang paling gagap teknologinya dibanding dua yang lain?

My older sister, dulu dia kuliah jurusan IT di salah satu universitas daerah Slipi and my younger brother, dia ambil jurusan SI, lagi-lagi di Slipi itu…

Jadi, langsung ketauan dong, siapa yang paling sering ngerusakin pc2 dirumah. Bukan ngerusakin sih, tapi masukin VIRUS. At this very moment, gue nge-berantakin pc yang di rakit ade gue khusus buat gue,hihaihuai….gimana dong????? Sebetulnya bukan gue sih kayaknya, soalnya udah gak pernah sering make lagi..yang sering make justru sepupu gue yang main CS, the sims and online games di pc gue..hihi cari kambing hitam dehhh!

Hmm..back to my new gadget; i use xp home OS, bener-bener ngindarin Vista..krn gue pengen make dengan perasaan yang homey jadi milih xp home edition deh..(kali deh nyambung?!huekhuke)..enjenn…office harus lengkap diinstall semua, cos i NEED them!!…enjenn…photoshop CS 2 aja gak usah 3…maklum, klo iseng suka iseng aja buka potosop, padahal gak ngerti acan..yah, dan berbagai game-game kecil lah..

dan sekarang gue lagi bingung..perlu gak ya gue beli broadband? hayaw…gimana yak..

Change

Change; we don’t like it, we fear it, but we can’t stop it from coming. We either adapt to change or we get left behind. And it hurts to grow, anybody who tells you it doesn’t is lying. But heres the truth: the more things change, the more they stay the same. And sometimes, oh, sometimes change is good. Oh, sometimes change is everything.

-Meredith Grey-

I’ve put all my armors behind. I got out of the battle-field, cos I’m tired of fighting for nothing in return. So I’ve made up my mind, I quit. I left him. I walk away from him. I’ve changed my life.

Saya membayangkan hidup saya 20 tahun dari sekarang. Tiba-tiba semua bayangan saya terasa terlalu rumit, saya takut gak bisa mengimbangi dunia yang terus berkembang. Saya takut saya tidak punya cukup modal untuk terus bertahan, jadi, saya ambil langkah pasti, saya kuliah lagi, berharap dan harus percaya, hal ini akan membawa pengaruh besar dalam hidup saya. I’ve changed my life.

Dua hal itu adalah perubahan besar dalam hidup saya, tahun ini.

I’ve changed. You? :)