Hey, It’s you i’m thinking of!!


Pernah gak sih, tiba-tiba kepikiran sesuatu..dan tiba-tiba lo ngerasa seneng..ketawa sendiri..cekikikan sendiri..geli sendiri..apapun yang dipikirin..

hari ini lagi banyak pikiran yang tiba-tiba dateng dan bikin gue senyum seketika..

starts from lebaran besok, a lotttaaa funnn..dan hari lebaran ke dua. i’ll be off to kota bunga to spend the rest of the holiday..udah dua tahun lebaran gak ngumpul sama keluarga dari mama, kayaknya pikiran itu refreshing banget..hihi

enjennn..tiba-tiba i remember how sweet my bebe was when he touched my hair when i said something stupiidd..it was kinda sweeet for me..hehehe..

enjennn…tiba-tiba gue keingetan besok bakal maaf-maafan…sama banyak orang…hihihi…

enjen, lagu relish terngiang-ngiang di pikiran gue…well, it’s you i’m thinkin of…..ooooohhh…uoooo…

and every happy memories rushin thru my mind…..wwwwaaww

right now mulut gue berasa di kasih hanger….hihihihihihi…hohoho…

i love ramadhan..

anyways, i kinda missed malem takbiran yang biasanya i spent with derryl..tapi sekarang harus rela dirumah aja buka puasa bareng sama keluarga (some of my families came over) dan mampir ke coffee shop with my cousins..and went back home early to write something on my blog..while si bebe lagi diluar sana ketemu temennya,si bambie, his bff (heehee)….i’m jealous of bambie…huheuhue gak deng..

anyways….enuff about me…

for you, my friends…

Happy Ied Mubarak 1429 H..!!

Let’s celebrate with ketupat, opor ayam, rendang and other delicious foods..!!!!

xoxo.

3 thoughts on “Hey, It’s you i’m thinking of!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s