Baby Crush!


Heyy, it’s Sunday already and tomorrow is going to be a long day for me, and you, no? But don’t be frown, we just need to keep positive, trust me, everything’s gonna be just fine.. :)

anyways, I went to My Bebe’s house, mau main sama Narendra, keponakan si Bebe, baby handsomenya her sister, lucu banget Naren, her mother called him “Pikachu” and each time she called him pikachu, Naren made a very cute laugh……jadi ingin punya bayi… (someday ti…someday, amien ya Allah, hihi :D )

I went there with my sister..

look at him..kayaknya dia masih polos banget deh..pas gue mau cium kok malah mau nangiiisss??hihihi (yaiyalah tiii, siapa yang gak takut dengan tampang ingin mencium yang sangat oh-gak-banget itu?hihi) Naren juga pilih2 kayaknya..hihi..

4 thoughts on “Baby Crush!

  1. Mba Nisa : yahuyy, iya mba nis, mudah2an nanti anak kita cantik kaya mamanya, ganteng kaya papanya yaa,hihi.. *jitak-jitak kepala, calonnya ajya belom ada..hihihi*

  2. Yayi : hayyahh, gini cara belinya : nikah trus langsung program punya baby!!hehkehke!! lucu ya, tapi naren ga suka sama gue neh..hiks, masih bayi tapi bisa bikin gue patah hati..haha..dudul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s