new year’s eve enormous plan

Yay, I got myself this book :

twilight_book_cover

A wee bit late i know, but better late than never, right? :D

Actually I already had the softcopy, but by reading it, i feel like a biggest looser of the year, again, it’s a piracy! finally, i took order from kutukutubuku and i wish it will be arrived soon as in TODAY.

Aight, so, new year is tomorrow. If you ask me what will I do tonight?

I HAVE NO IDEA!

Partying? It’ll cost me double to pay the FDC (it’s new year’s eve for god’s sake!) and I don’t think I still have the move..(gyahaha).

Bbqing? Yea, that’d be fun!! Sure, if you have tons of friends! But tonight, it’s just me, and my sister, at home. Laugh on us..!

Ah, ah!! I know!! I know!!

Okay, I’m just gonna thank Allah for everything I have and I had..It’s been such a tremendous year, and I can’t wait to walk on the surface of 2009..

….okay, enough of that….then i’ll lead myself to bed…

D’OH!??

Advertisements

inhumanly beautiful

It’s raining most of the time on December here, in Jakarta. Rain is lovely. I think rain will fall again on new year’s eve just like last year.

I love rainy season so much. The black cloud that sorrounded the city, and the lightning. When i step out of the office and feel the droplet falls through my hair and touches my skin, i smiled. Humid and cold. The sadness merge with the rain for a moment but then it washed by each drop of the rain.

Can you feel what i feel? or it’s just me and my-lebayness? hekhekeh

But it’s true.. it’s like a healing process to me, i struggle hard but it’s easier to let everything go, the hardness, the pain..it’s easier for me..as i feel everyone is having the same comment on the weather cheerlessly, the more i love the rain..hekhkehe..

oh yea, not to mention the beautiful rainbow and the sparkling sky after the rain..

it’s what i called, inhumanly beautiful.. :)

Cita-citakyuu

Cita-cita as of December 24, 2008 :

Bikin cute cupcakes untuk dijual, startnya dijualin di kantor, terima pesanan birthday cupcakes.

Reality :

Gue gak bisa bikin cupcake! Bahkan nginjek dapur pun jarang. Baiklah, sepertinya butuh proses yang lama untuk realisasi ide itu. hehek. In other words, project mimpi.

Buka toko di tempat perbelanjaan. Start from below, jualan printilan.

Reality :

Modal? Need a big money, yang pasti ngandelin orang tua. Tenaga? I think it consume most of my productive time, a.k.a, full time merchant. Gak yakin..

Jual diri. Ekhhh, jangan ngeres dulu. Maksudnya, jual ide, jual kreativitas (kayak yang punya aje lu ti..), atau jual wajah cantik dengan jadi foto model?

Reality:

FORGET IT!

hyah, belajar aja dulu ti yang bener..bisa aja direalisasikan, tapi harus niat. hehehe.

Gue pengen jadi atlet tennis aja dah kalo gitu. Sehat kan tuh, bisa ketemu mba Anna Kournikova, Federer (i call him uncle Feddy), mas Nadal, plus pak’de Michael Schumacher (loh!?). Hihihi.

WHAT THE?!?!

Siapapun yang ngeliat gue di cinta.co.id dengan id Arti_dianti, ITU BUKAN GUE! For God’s sake!

1. Gue gak pernah pake id nama lengkap gue kecuali buat email dan buat facebook

2. I never ever used underscore ( _ ) as my ID except my Yahoo Messenger ID

What the hell?! They got my cellphone number and my personal email (?!!?) and  it really annoyed me everytime i got notifications from administrator cinta.co.id in my inbox and along the notes from random people like this :

hallooo..
nama saya boedhi..
karyawan swasta,single..
suka berteman, baik, supel, santai, ga sombong, humoris…
saya sudah melihat dan tertarik dengan profil kmu di cinta.co.id…
saya juga ingin tahu lebih lanjut tentang kmu..
e-mail/ ym ku : budi_nov73@……

ku menunggu balasan kmu segera..

salam,
budi

WHAT THEEEE HECKKK!?

i’m not THAT desperate people!!

And i don’t know how to cancel the fake account, cos i don’t have the password to login to the site..! I already note the administrator that the profile is fake, but they just don’t budge!

I don’t know why, but it pissed me off..

It’s a piracy of my identity..

Holiday is here, mate!

gue selalu nunggu-nunggu xmas and new year’s eve also..walaupun gak ngerayain, tapi gue suka nonton film-filmnya yang disiarin channel lokal..bagus kan yah?

excuse me, joyfull-days comin thru..! (hihi)
Yang harus di lakukan saat libur adalah :

1. Beresin kamar

Semenjak gue pulang selalu jam 10 malem paling cepet, gue sama sekali gak sempet beberes kamar. Bahkan bulan ini gue lupa kapan terakhir ganti sprei (yaiksss..hekhek). Buku dan kertas bertebaran kemana mata memandang, kabel-kabel udah gak jelas, baju-baju asal tebar, meja-meja berantakan..ancur lah pokoknya..ancur bae..

2. Beli buku

Actually banyak yang belum dibaca dirumah (dari bukunya Fa, rectoverso, hannibal (yang lucunya ini buku kado dari temen gue pas ulang taun ke 14, belum pernah gue baca! yaiks!!). Dan nambah lagi buku yang pinggin banget gue baca Twilight the saga. Ok i admit gue kena demam cullen. Yah, gimana dong, sangat adorable sih ceritanya. Aight, kebetulan kemarin mama udah ngajakin ke toko buku..asyiikk…gembira suka ria..

3. Mmmm…Ngapain ya!?

Nonton tv?? sure thing!

Coffee time with my families?? wajib hukumnya!

Tidur siang?? kudu ini sihhh!!!!

Jalan-jalan?? apalagi pas ujan, paling seneng!! asal gak kena banjir aja sih..

Ketemu spupi merkuri?? oh yeahss..!!

Mam marshmallow bakar dicelup coklat?? wuiiii… *ngebayangin cafe du chocolate*

holiday, here i cooome!!