My Week


Current Week’s Schedule(s)

Monday, 16/11 : Working, Studying (turns out my lecturer canceled the class, so, yay to me and Oscar! We were planning to watch 2012 at Djakarta Theatre, but when Oscar went there to buy the tix, it was sold out, so we went to Setiabudi building to have Hokkinan Noddle for me and Peking Duck for him.. Vony said Hokkinan Noddle tuh dari babi ya?? and went home afterwards)

Tuesday, 17/11 : Now is Tuesday, so, working as usual. Thank God I ain’t got any class at Uni. My mom asked me to go to Kelapa Gading Mall, dia bilang La Senza lagi discount.. (it’s undies thingy, guys, hehe). Tapi si Mamah tergantung Papa mau kesana atau ngga, so masih tentative sepertinya. Plan B, mungkin akan coba nonton 2012 lagi sama Oscar. ———> Jadinya pergi sama mama, mba dei, berdiii..yipiiii…

Wednesday, 18/11 : Kerja, kuliah. (kemungkinan akan ditinggal Oscar for a couple of days ahead, he’ll be on a trip on his own, yes, sendirian keliling-keliling Jawa.. semoga gak jadi, haha, jahat ya gue egois banget.. :p ) ———> Oscar ga jadi pergi, instead, akan bergerak satu langkah lebih maju dari sekarang!! i’ll give u the updates!! hiiii, deg2an cekayaaang.. x’O

Thursday, 19/11 : Kerja, kuliah.

Friday, 20/11 : Kerja, kuliah.

Saturday, 21/11 : SEMOGA gak ada kuliah tambahan, dan mudah2an kelas Lab Research Business dibatalin… malemnya, mungkin akan nonton Newmoon (udah keluar kan?), semoga dapet tiket ;)

Sunday, 22/11 : Maunya sih tidur seharian, tapi kayaknya ada belajar kelompok, setengah hari akan berkutat sama buku, kalkulator dan segala macam rumus that I hate the most!! :'(

In my daily basis, kadang-kadang gue suka ketiduran masih pake baju kantor. I got home at 10 pm and too tired to do things, niatnya sih cuma istirahat sebentar sebelum bersih-bersih dan belajar, tapi gue suka bablas sampe pagi tidurnya, masih dengan posisi yang sama dan baju yang sama. Jorok? Yeah, i feel like living in a trash can. Gross! :p

Time management, that’s what I need the most now! Orang-orang yang jarang gue temuin dirumah tuh si Mba Dei, Mas Arief sama Berdi.. Not fair.. I want to sit back, relax, and breath for a sec..

I’m sorry for all of this whining thing, i feel restless and I wanna go back to Green Canyon kalo udah begini.. :'(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s