Finally,

The time has come.

-teaser edition-

Advertisements

Online Shop for Hijabers

Hi all, it’s been a year since I wear hijab. Meaning, it’s also been a year since I changed how I dressed. I threw away my  pressed body shirts. Anyways, hijab fashion is growing so fast and there’s this one community of hijabers called “Hijabers Community”, their outfit is so cute and they’re very pretty too. You can see them here (I’m not a member) :

http://hijaberscommunity.blogspot.com/

There are a lot of online shops out there but sometimes they sell some very similar models. I don’t know who’s the trend setter and who copied them, but I will make a list of some online shops I’ve been watching recently.

1. http://riamiranda.com/

2. http://suchbysuchi.blogspot.com/

3. http://www.casa-elana.com/ = I know one of the owners personally, but the stuff is not available online yet.

4. http://www.facebook.com/kamiidea, webstore kamiidea

5. http://www.malika-shop.com

6. http://antzite.multiply.com (ini OLS favorit, gue udah repurchase sekian kali dari dese..recommended! tapi gak khusus buat hijabers yah..lucu2 bajunyaa)

7. http://www.hijup.com/ (banyak brand ada disini, do browse and shop, girls)

9. http://felisbusana.com : familiar sama baju kasual Qallish dan Actual Basic? You can find them here ;)

10. http://www.facebook.com/puccoshop atau puccoshop : Nah kalo ini lapaknya sepupu gue, yang punya namanya Lucky dan Dika (pacarnya). Harganya gak mahal, most of it dibawah 100rb, barangnya bagus dan up to date, mereka sering buka bazaar juga lho, langsung add aja dan tanya lebih lanjut :) eh ini bukan khusus hijabers ya..

11. http://www.syafna.com/ : cari gamis murah? banyak nih disini.. gue udah pernah beli disini, responsif dan dibawelin juga gak masalah, hihihi.. barangnya ya lumayan aja deh, toh harganya jg gak mahal kan? hihi..

Segitu dulu deh, masih mau tambah lagi nanti, barusan saya dapet panggilan dari temen, harusnya analisa laporan keuangan Kalbe, eh yang saya kerjain malah laporan keuangan Merck! Hahah, maklum keder. Baiklah ngebut berarti analisanya..besok ujian pulak..doakan saya ya!

Anywayyyyssssss, banyak baju-baju lucu khusus untuk hijabers, tapi kayaknya harus pandai-pandai milih baju karena apalah esensinya memakai hijab kalau pakaiannya masih seksi (ketat dan membentuk badan)? ;)

xoxo.

UPDATES (Mayday 2012)

Heyho, I’ve been eyeing on some sites, pls remind me to buy somethin for myself @ these stores ya! heuheu.

1. http://houseofnabilia.blogspot.com/

2. http://www.queenaya.com/

3. http://csdnhijab.blogspot.com/

4. http://www.warungshopping.com/ (chiffon shawl, inner ninja, dll)

5. http://www.bluelabelstore.com/ (affordable shirts, bottoms, outerwear, dll – bukan khusus hijabers yaaa)

more websites later aaaah, sekarang kita siapkan pundi-pundi untuk belenji dulu yeee..hihihihi…

see ya later alligator :) :*

Have you lived your life?

you’re a baby.

then you’re a teenager and have your first dimple.

then you don’t want to be called a teenager, you hate your parents for whatever reasons, even worse, you hate the whole world.

then you actually grow up, turning 25, then you realize you haven’t start your life yet, you feel miserable.

then you don’t wanna be called a grown up and wish that you can turn into a kid once more.

then you met someone.

then you marry that someone.

then you have kids with that someone. your life changed.

then, somehow, you have to deal with a lot, i mean, AY LOT of problems in your life (finance, families, bills, kids, etc., etc.,)

then your kids grow old.

and if you’re lucky, you watch them grow old and have kids of their own–your grand children.

then you realize how fast life pass you by.

then, you look up the sky with a wrinkled skin and ask yourself a question.

“Have I lived my life?”

and somehow, deep down your heart, you hear a soft whisper ;

“When I already gone, I want, someone, somehow, would say ‘she was here’ with a heart warming memories of me. I want to be remembered,”

then another year passes by.

then one fine day, your kids sit around you, laughing happily, while your grand children wander around your house playing hide and seek, and maybe, tomorrow is your funeral.

you hold your breath and smile,

“I’ve lived,”

The Interview

Though now I don’t quite sure that I really want this, but I still pray for a good result. :)

Those are my friends at the interview. We were the 6 candidates for the position.

The interview went very well, but, there’s a big chance I might not through the test because my answers were quite, you know, a little bit suck cause they sure know how to cornered me.

But, whatever, I passed the entire test and got this far.

*fingers crossed*

To My Future Employer

Yang  Tersayang Bank Indonesia,

Sebelum kalian interview aku hari Rabu, mari aku ceritakan sedikit tentang aku yaa..

Nama : Arti Dianti

Sex : Belum, nunggu orang yang tepat donk Pak, eh, nunggu halal maksudnyaa

Posisi yang diinginkan : Gubernur, atau setingkat dibawahnya. Tapi serius deh, posisi apapun yang available. If I’m in a position to be picky, I won’t be applying in the first place.

Gaji yang diinginkan : 185.000.000 per bulan plus bagian saham 30%, tunjangan rumah, mobil dan kesehatan satu keluarga. Kalo gak memungkinkan, kalian bisa tawar nanti aku pikirin deh..

Pendidikan : tentunya.

Pekerjaan terdahulu : Target dari kekejaman middle management dan bawahannya :'(

Gaji : Less than I worth.

Prestasi yang dicapai : penimbun lemak paling banyak, secara kursi aku di depan meja makanan, sama kumpulan pulpen2 curian yang lucu plus post-it warna-warni.

Keahlian : Jago ngeles Pak, Ahmad Dhani aja belajar sama aku.

No. tlp sebagai referensi : Jangan telp bos aku yang dulu Pak, temen2ku lebih oke klo masalah yang satu ini sih..

Sekian Pak, informasi diatas sesuai dengan sepengetahuan aku ya Pak, aku jujur orangnya kok, percaya deh.

No, ok, seriously, wish me luck for the interview!