Online Shop for Hijabers


Hi all, it’s been a year since I wear hijab. Meaning, it’s also been a year since I changed how I dressed. I threw away my  pressed body shirts. Anyways, hijab fashion is growing so fast and there’s this one community of hijabers called “Hijabers Community”, their outfit is so cute and they’re very pretty too. You can see them here (I’m not a member) :

http://hijaberscommunity.blogspot.com/

There are a lot of online shops out there but sometimes they sell some very similar models. I don’t know who’s the trend setter and who copied them, but I will make a list of some online shops I’ve been watching recently.

1. http://riamiranda.com/

2. http://suchbysuchi.blogspot.com/

3. http://www.casa-elana.com/ = I know one of the owners personally, but the stuff is not available online yet.

4. http://www.facebook.com/kamiidea, webstore kamiidea

5. http://www.malika-shop.com

6. http://antzite.multiply.com (ini OLS favorit, gue udah repurchase sekian kali dari dese..recommended! tapi gak khusus buat hijabers yah..lucu2 bajunyaa)

7. http://www.hijup.com/ (banyak brand ada disini, do browse and shop, girls)

9. http://felisbusana.com : familiar sama baju kasual Qallish dan Actual Basic? You can find them here ;)

10. http://www.facebook.com/puccoshop atau puccoshop : Nah kalo ini lapaknya sepupu gue, yang punya namanya Lucky dan Dika (pacarnya). Harganya gak mahal, most of it dibawah 100rb, barangnya bagus dan up to date, mereka sering buka bazaar juga lho, langsung add aja dan tanya lebih lanjut :) eh ini bukan khusus hijabers ya..

11. http://www.syafna.com/ : cari gamis murah? banyak nih disini.. gue udah pernah beli disini, responsif dan dibawelin juga gak masalah, hihihi.. barangnya ya lumayan aja deh, toh harganya jg gak mahal kan? hihi..

Segitu dulu deh, masih mau tambah lagi nanti, barusan saya dapet panggilan dari temen, harusnya analisa laporan keuangan Kalbe, eh yang saya kerjain malah laporan keuangan Merck! Hahah, maklum keder. Baiklah ngebut berarti analisanya..besok ujian pulak..doakan saya ya!

Anywayyyyssssss, banyak baju-baju lucu khusus untuk hijabers, tapi kayaknya harus pandai-pandai milih baju karena apalah esensinya memakai hijab kalau pakaiannya masih seksi (ketat dan membentuk badan)? ;)

xoxo.

UPDATES (Mayday 2012)

Heyho, I’ve been eyeing on some sites, pls remind me to buy somethin for myself @ these stores ya! heuheu.

1. http://houseofnabilia.blogspot.com/

2. http://www.queenaya.com/

3. http://csdnhijab.blogspot.com/

4. http://www.warungshopping.com/ (chiffon shawl, inner ninja, dll)

5. http://www.bluelabelstore.com/ (affordable shirts, bottoms, outerwear, dll – bukan khusus hijabers yaaa)

more websites later aaaah, sekarang kita siapkan pundi-pundi untuk belenji dulu yeee..hihihihi…

see ya later alligator :) :*

6 thoughts on “Online Shop for Hijabers

  1. Pingback: Saya dan Jilbab « Night Jasmine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s